ERO-HIG je gel za intimnu higijenu muškaraca koji redovnom upotrebom pospešuje bolju potenciju, jača erekciju i što je jako bitno smanjuje rizik od prenošenje infekcija na osobe suprotnog pola.

ERO-HIG je potpuno bezbedan po zdravlje, mogu da ga koriste svi bez obzira na godine i zdravstveno stanje. ERO-HIG mogu upotrebljavati dijabetičari, osobe sa srčanim tegobama i povišenim pritiskom. ERO-HIG takođe doprinosi svakodnevnoj higijeni intimne regije. Iznenađujuće je koliko muškaraca ne vodi računa o svojoj intimnoj higijeni. Ne samo da tako narušava svoje zdravlje, već i svog partnera dovode u opasnost. Ukoliko ne održavate higijenu intimne regije na adekvatan način, može doći do smegme (sirasta, beličasta masa koja nastaje taloženjem mrtvih ćelija, kožnih ulja i vlage) izazivajući neprijatne mirise i rizik od infekcija. Zatvaraju se kožne pore a to otežava disanje kože. Nečistoća se raspada pod uticajem raznih bakterija, zbog čega se stvara težak i neprijatan miris. Sem toga, ova nečistoća nadražuje kožu, što može dovesti do zapaljenja kože.

ERO-HIG gel nanosi se jednom dnevno u toku dana na područje intimne regije, blagom masažom od par minuta koja utiče na veći dotok krvi u sam penis, samim tim i veću prokrvljenost i intenzivniju erekciju. Stimulativni sastojci ERO-HIG gela kao što su L-Arginin, Aloja Vera i Damiana pomažu boljoj cirkulaciji krvi i time daju jaču i čvršću erekciju. Prvi rezultati blagotvornog delovanja gela na erekciju se mogu očekivati nakon nekoliko dana svakodnevne upotrebe a najbolji efekat se postiže nakon mesec dana. Jedno pakovanje traje oko 2 meseca pri svakodnevnoj upotrebi.

Pakovanje 100 ml.

 

Suvom rukom nanenti ERO-HIG gel, veličine većeg lešnika, na suv glavić penisa ( prikazano na slici 1 ). Utrljati gel nekoliko minuta da se potpuno upije. Potom nakvasiti sa par kapi vode, nastaviti utrljavanje nastalom penom po celom telu penisa oko 1 minut.
slika 1
 Slika 1
Isprati penu i gel sa penisa mlakom vodom i osušiti. (slika 2.) Ukoliko se ne stvori dovoljno pene, sledeći put upotrebiti veću količinu ERO-HIG gela.
slika 2
 Slika 2

Aqua, Animal Tallow, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Sodium Hydroxide, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, L-Arginine, Aloe Vera, Turnera Diffusa (Damiana), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Tocopherol, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, E102, E131, E151.